De sleutel tot success! bedrijfsmassage hilversum

Een therapeutic massage die doorwerkt maakt stoelmassage niet tot een luxe maar tot een verstandige investering!

Bedrijfsmassage op Locatie

Wat is bedrijfsmassage Hilversum ?

De bedrijfsmassage Hilversum is een stoelmassage en een effectieve drukpuntmassage gebaseerd op een eeuwenoude Japanse massagetraditie. Het wordt gegeven door de vingers, handpalmen en ellebogen waarbij zo’n 60 punten aan bod komen. Er wordt vooral gewerkt op de lichaamszones die doorway het werk het meest worden belast zoals het hoofd, nek, rug, schouders, heupen, armen en handen. De massage wordt gegeven terwijl u satisfied uw kleding aan, in een doorway de masseur meegenomen ergonomische stoel zit.

Permit op: Contra-indicaties! Een massage is niet toegestaan bij: zwangerschap, kanker, open zwerende wonden, fracturen, vaataandoeningen, hoge/lage bloeddruk, hartafwijkingen, slechte algemene gezondheid en ernstige psychische stoornissen. Bij twijfel altijd uw arts raadplegen.

Waarom is bedrijfsmassage Hilversum interessant voor uw bedrijf?

Bedrijfsmassage Hilversum is uitermate geschikt voor mensen:

Die veel in dezelfde houding zitten

Die regelmatig onder hoge druk werken

Die veel achter de Personal computer werken

Achieved typische kantoorklachten zoals RSI en burn up-out en ter voorkoming

Het gaat er immers om: Hoe blijft Adult males gezond, in plaats van hoe wordt Males beter.

Werknemers zijn het kostbaarste “kapitaal” van uw bedrijf. Weet u dat 70% van werkverzuimklachten worry gerelateerd zijn?

Een zieke werknemer kost u € 250,- for each dag. Voor nog geen € 200,- per half jaar kunt u iedere 2 weken een medewerker een waarderend gebaar geven doorway een stoelmassage aan te bieden.

Een frequente stoelmassage van one x for every two weken levert een belangrijke bijdrage aan de gezondheid van uw medewerkers en uw organisatie. Dit is wetenschappelijk onderzocht door het “Contact Investigation Institute on the University of Miami”.

Wat bied ik u?

Vermindering van spanningen in gewrichten en spieren en een verbetering van de bloedsomloop.

Herstel van spierweefsel.

Vermindering van lichamelijke klachten en gevoelens van vermoeidheid en strain . Het bevordert tevens de lymfe en bloedcirculatie en versterkt het immuunsysteem.

Preventie van werkgerelateerde klachten.

Meer energie binnen een tevreden werksfeer.

De therapeutic massage wordt about de kleding heen gegeven, duurt 15 minuten en heeft onmiddellijk resultaat, waarna uw werknemer weer achieved hernieuwde energie aan het werk kan gaan.

Waarom kiest u voor mij?

Ik ben een gediplomeerd shiatsu-masseur achieved jarenlange ervaring sinds 2004 en heb al duizenden massages gegeven. Daarbij voldoe ik o.a. ook aan de eisen van Contact Pro Europe stoelmassage. Deze organisatie werkt achieved een licentieprogramma waarbij jaarlijks wordt getoetst of je nog aan de eisen voldoet. Op deze manier bent u altijd verzekerd van kwaliteit! Daarbij kan ik doorway mijn topcoach opleiding en verdere psychologische opleidingen een luisterend oor fulfilled desgevraagd advies bieden aan mijn klanten.

Waar wordt een stoelmassage gegeven?

Voor deze massagevorm is maar een kleine ruimte nodig van 3x3m en kan praktisch overal gegeven worden. Het meest prettig is een afgesloten ruimte, bijvoorbeeld een vergaderkamer of kantoor.

Fiscaal voordeel - Therapeutic massage opnemen in uw arbo-program


Naast dat u uw werknemers een gezonde en ontspannen werkomgeving biedt, heeft het laten verzorgen van stoelmassages ook fiscale bedrijfsmassage hilversum voordelen voor u als werkgever.