selectie assessments niet verder een mysterie

Selectie Assessment

Goede mensen op sleutelposities binnen uw organisatie zijn van groot belang. Wat bieden wij u als organisatie op het gebied van een selectie assessment? Inzicht en advies om besluiten te selectie assessments kunnen nemen.

Samengevat, een objectief, betrouwbaar, onafhankelijk advies van erkende gurus, om u te ondersteunen in beslissingen op het gebied van werving en selectie, potentieel, promotie en doorgroei en ontwikkeling van personen voor senior management posities en andere sleutelposities.

De Oplossing

Ervaren consultants werken met deelnemers aan een uitdagend, competentie gerelateerd programma, waarin een veelheid aan complexe evaluation en advancement instrumenten zijn opgenomen. De verzamelde informatie wordt geëvalueerd en beoordeeld, en weergegeven in een overzichtelijk rapport.

Hierin staan de sterktes, potentiële groeigebieden, beperkingen en ontwikkelingspunten van individuen helder weergegeven. Deze informatie biedt een waardevolle ondersteuning bij het nemen van beslissingen around aanname, promotie, en deelname aan expertise progress en leiderschap programma’s.

Maatwerk Aanpak

Wij kunnen u een maatwerk Evaluation Programma aanbieden voor varied functieniveaus, rollen en competenties, toegesneden op de eisen van het functieniveau en de succescriteria en competenties van de organisatie. Onderdeel van https://www.delintassessments.nl het programma zijn complexe company conditions, psychometrische instrumenten, simulaties van sleutelsituaties, diepte interviews en werkstijl vragenlijsten.

Het rapport bevat beoordelingen en toelichting op de specifieke competenties die beoordeeld moeten worden, aandachtspunten voor verdere selectie en inwerken, en advies omtrent potentieel wat verder benut kan worden. Het geheel is http://www.bbc.co.uk/search?q=selectie assessments voorzien van heldere en eenduidige conclusies.